Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan!
contact | route | uk

Arrangementen

We hebben, in totaal, ruimte voor 400 mensen in Finnegans. In onze achterbar kunnen feesten gehouden worden tot 250 personen. Als u uw feesten bij ons onderbrengt hoeft u overigens geen zaalhuur te betalen!

Onze keuken staat bekend om zijn bijzondere gerechten, veelal Ierse gerechten, aangevuld met gerechten uit Europa, maar alles vers bereid. De brownies zijn inmiddels berucht en beroemd in heel Apeldoorn. Er zijn kleine hapjes, menu arrangementen en buffetten mogelijk. En hoewel wij al veel keuzes voor u gemaakt hebben, is alles in overleg mogelijk bij ons.

Voor de heren en dames die graag whiskey drinken, organiseren wij met plezier een hele whiskey proeverij. Aangevuld met een klein hapje tussendoor zal de nosing and tasting , zoals dat heet, een bijzondere invulling zijn voor u en uw vrienden, of zelfs voor u en uw collega’s. In het kader van een bedrijfsborrel of feestje is dit natuurlijk een bijzondere aanvulling.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van whiskey proeverijen waarvoor mensen zich individueel kunnen inschrijven, maak dan gebruik van ons emailformulier en geef u op voor onze nieuwsbrief. In deze brief zullen we alle feesten en partijen, alle live bands en standup comedians en alle proeverijen vermelden. U hoeft dan niets meer te missen van ons brede aanbod.

Wij hebben uiteraard verschillende feesten en partijen, die voor iedereen toegankelijk zijn. Wat te denken van St Patrick’s Day, een feest in Ierse stijl. Maar ook de Nederlandse feesten worden bij ons uitbundig gevierd. We hebben bovendien grote schermen en Flatscreens tv’s , dus iedere rugby en voetbal wedstrijd kunt u bij ons uitgebreid bekijken met uw vrienden!

We hebben nog twee andere zaken, Eetcafé het SaS en biercafé de Graaf van Vlaanderen. U kunt natuurlijk gebruik maken van deze unieke mogelijkheid. Wat dacht u van een bier proeven in de Graaf van Vlaanderen, dineren in het SaS en feesten in de achterbar van Finnegan’s Irish pub&restaurant? Ons motto is dan ook: Bij ons is alles mogelijk…..

twitterspacerfacebook