Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan!
contact | route | uk

Routebeschrijving

Finnegan’s kunt u vinden aan het eind van de hoofdstraat in het centrum van Apeldoorn. Zij ligt op het Caterplein, waar alle horecabedrijven bij elkaar liggen.

Als u per auto van buiten Apeldoorn komt:
U volgt de borden centrum tot u aanduidingen van parkeergarage’s ziet staan. U volgt vanaf dan het bord Parkeergarage Museum-Centrum. In deze overdekte en bewaakte parkeergarage kunt u veilig uw auto kwijt. Als u deze verlaat loopt u rechtdoor door een smalle doorgang, en komt u bij de hoofdstraat aan. U ziet dan recht tegenover u de Irish pub en restaurant Finnegan’s.

Als u vanaf het station aankomt:
Als u het station aan de voorkant verlaat loopt u linksaf langs de taxistandplaats met de weg mee. Deze weg buigt af naar rechts en vanaf dan hoeft u eigenlijk alleen maar rechtdoor te lopen. U komt dan uiteindelijk op de hoofdstraat en ook deze loopt u helemaal af tot u aankomt op het Caterplein. Daar ziet u aan de rechterkant van u Irish pub&restaurant Finnegan’s

Download de routebeschrijving

U kunt de routebschrijving lezen met Adobe® Reader®, maar mocht u dit nog niet op uw computer hebben staan, dan kunt u Adobe® Reader® hier downloaden.

twitterspacerfacebook