We zijn elke dag geopend van 12 uur tot middernacht en je vindt ons aan het Caterplein in het centrum van de stad Apeldoorn.

Geniet van een lekkere lunch op het zonnige terras, of zoek binnen een plekje in één van de sfeervolle hoeken van de pub. Liever een plek aan de bar met zicht op de 35 verschillende whiskey’s? Dat kan natuurlijk ook! Met 16 verschillende bieren op de tap en 40 in fles bieden wij de bierliefhebber meer dan alleen het heerlijke Guinness.

Op onze menukaart staan natuurlijk traditionele Ierse gerechten, zoals een heerlijk Irish breakfast, de Guinness steak skewers of een Steak and Guinness Pie. Naast deze  specialiteiten staan er ook verschillende Burgers, vegetarische en vegan gerechten op de uitgebreide kaart. Bij Finnegan’s wordt elk gerecht met zeer veel zorg en verse producten bereid.

Alles is mogelijk

Finnegan’s is niet alleen een pub en restaurant, wij organiseren ook graag feesten, borrels en diners. Hiervoor hebben we een aparte ruimte mét bar, met een capaciteit tot 250 personen.

Neem contact op met Finnegan’s
en laat ons je vertellen wat er allemaal mogelijk is.
Bel 055 576 86 30 of mail naar info@finnegans.nl

Onze locatie

kom langs

In het centrum van Apeldoorn. 
Hoofdstraat 176 
7311 BD Apeldoorn

Route

Heb je een vraag?

Neem contact op

Bel ons055-5768630
Mail onsinfo@finnegans.nl
of gebruik het contactformulier

Finnegan's brownies

Net na de opening van Finnegan’s in 2000, dook de eigenaar de keuken in van Finnegan’s met het idee om Brownies te bakken en te serveren bij de koffie. En hoewel de kok zijn twijfels had over zijn recept en het resultaat, vielen de brownies bij de gasten zeer in de smaak.

De Brownies van Finnegan’s zijn inmiddels ons best verkochte product. In onze keuken bakken we dagelijks verse Brownies om aan de enorme vraag te kunnen voldoen. One is never enough!

Voor bestellingen klik hier.